Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Рагу по-мексиканськи
Рагу по-мексиканськи

Рагу по-мексиканськи

Така страва, як рагу дуже популярна у всьому світі. Не дивлячись на те, що її батьківщиною є Франція, вона поширилася по всій Європі, а потім і по всьому світу. У кожній країні у рагу з'явилося безліч варіацій. Незважаючи ні на що воно залишається дуже популярною стравою. Сьогодні хочемо вам запрпонувати приготувати рагу в мексиканському ексклюзивному виконанні. Така повноцінна страва обов'язково задовольнить вашу сім'ю. Тут є повний набір овочів і куряче м'ясо. Тому страва не вимагає ніякого гарніру. Смак овочів виходить насичений і соковитий. Таку страву можна подавати і в якості обіду, і в якості вечері, як самостійну страву, прикрасивши попередньо зеленню і сирими овочами.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе куряче — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Морква — 3 шт.
  4. 4. Перець болгарський — 3 шт.
  5. 5. Помідори — 3 шт.
  6. 6. Кукурудза консервована — 350 г.
  7. 7. Квасоля червона консервована — 350 г.
  8. 8. Кориця — 0,5 ч.л.
  9. 9. Часник сушений мелений — 0,5 ч.л.
  10. 10. Паприка мелена — 0,5 ч.л.
  11. 11. Перець чилі мелений — 0,25 ч.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати цибулю кільцями, обсмажити на сковороді в олії. Моркву нарізати кубиками, додати в сковороду до цибулі, перемішати.

  2. Солодкий перець помити, очистити від насіння, порізати кільцями, потім ще кожне колечко на чотири частини, додати в сковороду до овочів.

  3. Помідори нарізати як перець, додати в сковороду разом з кукурудзою. Додати в сковороду квасолю, сіль за смаком і спеції, перемішати.

  4. Порізати філе на шматочки, додати до овочів в сковороду. Тушкувати протягом 10 хвилин.