Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Слойки з яблуками «Троянди»
Слойки з яблуками «Троянди»

Слойки з яблуками «Троянди»

Яблука їсти - це завжди корисно. В них дуже багато вітамінів, і допомагає яблуко при різних проблемах організму. Але що робити, якщо їсти яблука просто так, сирими, вже не цікаво, або дитина просто не хоче? У такому раз,і ми пропонуємо вам смачні солодкі слойки з яблуками. Це той варіант, коли готуюється десерт досить швидко і з вигляду маємо гарні солодощі у формі трояндочки. Це і естетично, і красиво, і смачно. Яблуко робить слойки більш соковитими і ароматними. Такий десерт стане прикрасою вашого святкового столу. Всі гості будуть просити вас поділитися таким рецептом, а дітки вже точно будуть просити добавки.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Листкове тісто — 250 г.
  2. 2. Яблука — 2 шт.
  3. 3. Цукор — 3 ст. л.
  4. 4. Цукрова пудра — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.

  2. У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.

  3. Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.

  4. Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.

  5. На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.

  6. Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.

  7. Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.

  8. Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.

  9. Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.