
Слойки з яблуками «Троянди»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
250 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.
02
У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.
03
Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.
04
Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.
05
На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.
06
Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.
07
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.
08
Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.
09
Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)