Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Пиріжки по-колумбійськи
Пиріжки по-колумбійськи

Пиріжки по-колумбійськи

Колумбійська кухня вважається однією з найсмачніших у світі. Тут домінують боби і кукурудза, рис, картопля, а також безліч овочів і спецій, які часто використовуються в самих різноманітних комбінаціях з м'ясом і морепродуктами. Звичний для європейців хліб у колумбійської кухні зустрічається рідко та коштує досить дорого, тому його замінюють кукурудзяними коржами з начинками з м'яса, рису, картоплі і сиру. Пиріжки по-колумбійськи, із запропонованим рецептом оригінальної начинки, виходять з неповторним і вишуканим смаком. Перед подачею на стіл пиріжки викладають на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно кукурудзяне — 350 г.
  2. 2. Вода — 600 мл.
  3. 3. Оливкова олія — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Картопля — 1 шт.
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Паприка мелена — 1 ч. л.
  8. 8. Часник — 2 зубчики
  9. 9. Томатна паста — 2,5 ст. л.
  10. 10. Тмін — 1 ч. л.
  11. 11. Солодкий перець — 1 шт.
  12. 12. Фарш м'ясний — 350 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати кукурудзяне борошно, теплу воду, оливкову олію і сіль. Замісити тісто. Обернути поліетиленовою плівкою і дати настоятися 20 хвилин.

  2. Закип'ятити воду. Додати нарізану кубиками картоплю і варити до м'якості, близько 5 хвилин.

  3. Нагріти сковороду з оливковою олією. Смажити цибулю 5 хвилин. Додати солодкий перець і смажити ще 2 хвилини.

  4. Додати різаний часник, томатну пасту, тмін, сіль. Перемішати, додати фарш, обсмажити 10 хвилин.

  5. Додати в картопляне пюре. Посолити і поперчити.

  6. Тісто розділити на окремі порції. З кожної порції зліпити коржик. На кожен коржик покласти начинку. З'єднати краї і придавити їх виделкою. Смажити пиріжки з двох боків до золотистого кольору.