
Перемячи
- 1. Молоко — 300 мл.
- 2. Маргарин (або вершкове масло) — 40 г.
- 3. Сіль — 1-2 ч.л.
- 4. Борошно пшеничне — 500 г.
- 5. Дріжджі (сухі) — 1,5 ч.л.
- 6. Олія рослинна — 400-500 мл.
- 7. М'ясо — 600 г.
- 8. Перець чорний мелений — За смаком
- 9. Вода (для начинки) — 50-70 мл.
- 10. Цибуля — 3 шт.
- 11. Цукор — 3/4 ст.л.
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Молоко підігріти. Маргарин (масло) розтопити. Борошно просіяти. Налити молоко, рослинну олію (1 ст. л.), маргарин (масло), цукор, сіль (1 ч. л.), борошно, дріжджі. Замісити тісто.
М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати сіль, перець і воду, добре перемішати.
З тіста сформувати товстий джгут. Порізати на 16-18 частин.
Руками сформувати коржі. У центр коржів покласти начинку. Зібрати края в збірку, залишити в центрі отвір, діаметром 1-1,5 см.
У сковороді розігріти олію (олії багато). Перемячі покласти отвором вниз. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Потім перевернути столовою ложкою, в отвір влити гарячу олію, в якій смажаться перемячі, так само смажити до рум'яної скоринки. Смачного!