Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Млинцевий торт із бананами та шоколадом
Млинцевий торт із бананами та шоколадом

Млинцевий торт із бананами та шоколадом

Ви стоїте перед вибором: який торт сьогодні спекти? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта із бананами та шоколадом. Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний десерт, який здатен дати фору багатьом тортам. Другою перевагою такого торту є простота і доступність приготування. Третьою перевагою нашого тортика є те, що для його приготування зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей прекрасний торт з легкими банановими нотками. І він буде ідеальним не тільки на масницю, але і для повсякденного вживання.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Кефір — 500 мл.
  2. 2. Яйця — 2 шт
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Сіль — 0,5 ч. л.
  5. 5. Сода — 1 ч. л.
  6. 6. Борошно — 300 г.
  7. 7. Молоко — 200 г.
  8. 8. Масло соняшникове — 1 ст. л.
  9. 9. Творог — 350 г.
  10. 10. Вершки — 150 мл.
  11. 11. Цукрова пудра — 50 г.
  12. 12. Молоко сгущене — 50 г.
  13. 13. Ванілін — за смаком
  14. 14. Банан — 1 шт.
  15. 15. Шоколад молочний — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку необхідно випекти млинці. Вилити кефір у каструлю і поставити на плиту. Кефір потрібно трохи підігріти, щоб він став теплим.

  2. Розбити 2 невеликих яйця і додати їх в кефір. Туди ж ідуть цукор, сіль, сода, борошно.

  3. Молоко необхідно довести до кипіння, а потім поступово влити в тісто, постійно помішуючи.

  4. Потім додати в тісто рослинну олію і ванілін. Добре збити. Випекти млинці.

  5. Для приготування крему кисломолчний сир за допомогою блендера перетворити на творожну масу.

  6. Збити вершки і додати в сирну масу, збивати разом 2-3 хвилини.

  7. Додати цукрову пудру, згущене молоко і ванілін. Добре збити блендером.

  8. Нарізати тонко банани, молочний шоколад натерти на дрібній терці.

  9. Змастити млинець тонким шаром крему, на нього викласти часточки банана.

  10. Наступний млинець змастити кремом і посипати тертим шоколадом. Повторити шари.

  11. Поставити торт у холодильник на 3 години.