Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Вівсяна галета з вишнею
Вівсяна галета з вишнею

Вівсяна галета з вишнею

Вівсяна галета з вишнею - це прекрасний вітамінний сніданок у французькому стилі. Готується вона без яєць і молочних продуктів, тому особливо доречна під час посту. Галета являє собою відкритий пиріг із фруктовою начинкою. Замість вишні для начинки можна використовувати будь-які сезонні або заморожені ягоди і фрукти: сливу, малину, смородину, груші, яблука і т.д. Замість рікоти в тісто додають протертий сир. Щоб пиріг був солодший, можна додати пару столових ложок цукру або підсолодити вишню. Легка пісна вівсяна галета з вишнею - блюдо, яке підходить всім любителям солодкого, що стежать за своєю фігурою.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Вівсяні пластівці — 90 г.
  2. 2. Борошно — 90 г.
  3. 3. Вишня — 550 г.
  4. 4. Рікота — 100 г.
  5. 5. Кефір — 50 г.
  6. 6. Крохмаль кукурудзяний — 10 г.
  7. 7. Цукор — 10 г.
  8. 8. Коричневий цукор — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.

  2. Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.

  3. Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.

  4. Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.

  5. Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.

  6. Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.