
Відкритий пиріг з гарбузом, пореєм і козячим сиром
- 1. Борошно пшеничне — 3 ст. л.
- 2. Сир пармезан — за смаком
- 3. Чебрець свіжий — 1,5 ч. л.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Цибуля-порей — 1 шт.
- 6. Олія оливкова — 2 ст. л.
- 7. Масло вершкове — за смаком
- 8. Гарбуз — 150 г.
- 9. Сир козячий — 2,5 ст. л.
- 10. Яйце куряче — 0,5 шт.
- 11. Вершки — 2 ч. л.
- 12. Вино біле сухе — 1,5 ст. л.
- 13. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Таврія В Одеса
-
ЕкоМаркет Житомир, вулиця Отаманів Соколовських, 1
-
Ultramarket Подол Київ Глибочицька 44
-
METRO Чернівці
-
Auchan Кривий Ріг
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
ЕкоМаркет Полтава Євгена Коновальця 2
-
Megamarket Подол Київ Глибочицька 44
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Таврія В Харків
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Київ Сурикова 3
-
Auchan Чернівці Хотинська, 43
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
ЕкоМаркет Івано-Франківськ Вовчинецька 225А
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
Етапи готування
Духовку розігріти до 180°С, подрібнити розм'якшене масло на шматочки, змішати з борошном, додати тертий пармезан і чебрець, поступово вливати воду, постійно замішуючи тісто. Після чого, прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Гарбуз очистити і нарізати шматочками, покласти на деко, скропити зверху оливковою олією, приправити спеціями, випікати протягом 15 хвилин, після остудити.
Цибулю нарізати кільцями, викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом та оливковою олією. Обсмажити. Цибуля не повинна пригорати. Влити вино до цибулі, протушкувати до випарювання рідини. За смаком додати сіль і перець. Остудити суміш.
Приготоване тісто розкачати, викласти начинку, трохи при цьому залишивши краї, спочатку цибулю, потім гарбуз, в проміжки викласти сир. Залишені краї тіста загорнути, сформувавши бортики.
Змастити зверху тісто збитим яйцем. Залишки яйця змішати з вершками. Залити зверху пиріг. Поставити в духовку на 30-40 хвилин.