Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Апельсиновий крюшон із шампанським
Апельсиновий крюшон із шампанським

Апельсиновий крюшон із шампанським

Крюшон - це холодний алкогольний напій. Крюшон - це французьке слово і означає воно в буквальному сенсі слова " глечик " . Такий факт наштовхує на думку , що напій має французьке походження . Такий напій готують із суміші різних вин , шампанського або лікеру з додаванням фруктових соків. Ну і, звичайно , ж крюшон подають завжди охолодженим. Сьогодні ми вам пропонуємо самостійно приготувати цей чудовий напій . Такий прекрасний напій дуже легко і швидко готується . Всього за п'ятнадцять хвилин ви і ваші друзі будете мати предмет насолоди - вишуканий апельсиновий крюшон із шампанським. Такий напій чудово підніме вам настрій після важкого трудового дня.

Кількість порцій 12
Час приготування 15 хв

  1. 1. Апельсини — 6 шт.
  2. 2. Сік апельсиновий — 1 л.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Шампанське — 750 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок і мембран. Викласти часточки в глибоку чашу і засипати цукром. Залишити фрукти на 1 годину.

  2. Додати в чашу охолоджений сік, добре перемішати, залити шампанське і знову перемішати. У келихи викласти лід і фрукти. Акуратно розлити коктейль і (за бажанням) прикрасити келихи скибочкам апельсина.