Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Чізкейк Нью-Йорк
Чізкейк Нью-Йорк

Чізкейк Нью-Йорк

Чізкейк завжди приходить на допомогу тим, хто любить солодке, але і в той же час стежить за фігурою. Адже що може бути краще, ніж смачний десерт і невелика кількість калорій? А все завдяки тому, що чізкейк - це 90% сиру. А кисломолочний сир, як відомо - це джерело білка, який дуже необхідний нашому організму. Щоб десерт виглядав більш барвисто і яскраво, прикрасьте його персиком перед подачею (хоча для цього можна взяти і будь-який інший фрукт). Таким чином ви порадуєте своїх гостей смачним десертом, який буквально тане в роті завдяки ніжності сиру і соковитості фруктів. З таким десертом із задоволенням п'ється чай і кава.

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. Печиво розсипчасте — 300 г.
  2. 2. Вершковий сир — 500 г.
  3. 3. Вершкове масло — 150 г.
  4. 4. Вершки — 150 мл.
  5. 5. Цукор — 120 г.
  6. 6. Яйця — 2 шт.
  7. 7. Борошко — 20 г.
  8. 8. Лимонний сік — 1 ст. л.
  9. 9. Ванільний цукор — 10 г.
  10. 10. Консервовані персики — 1 банка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печиво подрібнити в крихту в блендері.

  2. Туди ж додати розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати в блендері.

  3. Висипати отриману крихту у форму, утрамбувати по дну і стінкам форми (висота бортиків приблизно 6-7 см.). Поставити форму в розігріту до 160°C духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.

  4. Потім вийняти форму з духовки і дати повністю охолонути.

  5. Вершковий сир покласти в миску і розім'яти вінчиком.

  6. До сиру додати яйця, цукор, ванільний цукор, борошно, лимонний сік. Гарненько перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Але ні в якому разі не збивати.

  7. Влити в суміш, вершки і акуратно перемішати.

  8. Остиглу форму, в якій знаходитися готова основа, щільно обернути в три-чотири шари широкою фольгою. Форма буде занурена у воду, тому потрібно обернути так, щоб вода не проникла всередину.

  9. Акуратно влити начинку в форму. Потім поставити форму в більше деко і наповнити його окропом так, щоб вода доходила приблизно до середини форми.

  10. Поставити деко в духовку розігріту до 160°С (бажано використовувати тільки нижній нагрів). Випікати в таких умовах приблизно 75-80 хвилин.

  11. Потім відкрити дверцята духовки, вимкнути духовку і залишити остигати чізкейк в духовці.

  12. У процесі охолодження чізкейк повинен сам відокремитися від стінок форми, а верхній бортик печива відламатися. Якщо цього не сталося, акуратно відокремити його від стінок ножем.

  13. Готовий чізкейк покласти в холодильник на добу.

  14. При подачі прикрасити чізкейк шматочками консервованих персиків.