Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Морквяний кекс з імбиром і корицею
Морквяний кекс з імбиром і корицею

Морквяний кекс з імбиром і корицею

Є страви, тільки від назв яких вже течуть слинки. До таких страв відноситься і наш морквяний кекс з імбиром і корицею. Цей десерт досить просто готувати, але результат вас дуже і дуже порадує. Такий апетитний і ароматний кекс поки буде готуватися в духовці вже зведе всіх з розуму своїм приголомшливим ароматом. Кекс настільки смачний що розтопить серце будь-якого нелюбителя солодкого. А поєднання моркви і кориці зробить смак кексу незабутнім. Кориця, ваніль і імбир в цілому додадуть казкового аромату нашому десерту. Здивуйте своїх близьких таким ось приголомшливим кексиком і ваші старання не залишаться непоміченими.

Кількість порцій 12
Час приготування 60 хв

  1. 1. Морква — 4 шт.
  2. 2. Борошно пшеничне — 1,5 ст.
  3. 3. Сода — 0,5 ч. л.
  4. 4. Кориця мелена — 1 ч. л.
  5. 5. Імбир мелений — 0,5 ч. л.
  6. 6. Горіх мускатний — 0,25 ч. л.
  7. 7. Цукор — 1 ст.
  8. 8. Яйце куряче — 3 шт.
  9. 9. Олія рослинна — 200 г.
  10. 10. Екстракт ванільний — 1 ч. л.
  11. 11. Сіль — 0,75 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.

  2. Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.

  3. Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.

  4. Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.