Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › М’ятний сендвіч
М’ятний сендвіч

М’ятний сендвіч

Всі ми любимо смачно і ситно перекусити. У справу відразу ж йдуть звичні, але від цього не менш надокучливі бутерброди. Пропонуємо урізноманітнити Ваш черговий прийом їжі «на ходу» сендвічем – англійським найближчим родичем бутерброда. Ви, напевно, відразу подумали про соковиту м'ясну начинку, що зручно розташовується між двома свіжими скибочками хліба? А ось і ні. Пропонуємо Вам приготувати незвичайний варіант перекусу – дуже смачний і освіжаючий сендвіч з м'ятним соусом і сиром, яким можна підкріпитися в дорозі, взяти собою на пікнік або просто приготувати вдома. Для даного сендвіча використовуйте щільний, але свіжий хліб або булочку, інакше соковита начинка з соусу занадто його розм'якшить.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Хліб — 160 г
  2. 2. Сыр — 80 г
  3. 3. М’ята — 50 г
  4. 4. Кокосова стружка — 60 г
  5. 5. Перець чилі — 20 г
  6. 6. Імбир — 20 г
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'яту, кокосову стружку, перець чилі і сіль змішати з 2 ч. л. води. Подрібнити в блендері до консистенції соусу.

  2. Одну частину шматочка хліба сендвіча щедро змастити соусом, викласти сир, накрити другою частиною хліба. І обсмажити на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.