
М'ясо з цибулею і морквою
- 1. М'ясо (свинина, яловичина, баранина, курятина, індичатина) — 500 г
- 2. Морква — 2 шт.
- 3. Цибуля — 2 шт.
- 4. Часник — 4 зубчики
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Мелений чорний перець — за смаком
- 7. Соєвий соус — 3 ст.л.
- 8. Рослинна олія для підсмажування — 80 мл
- 9. Зелена цибуля для подачі — за смаком
- 10. Рисова локшина для гарніру — 250 г
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
ЕкоМаркет Бориспіль Київський шлях, 2/14
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю дрібно поріжте.
Моркву натріть на середній терці.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.
Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.
Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.
Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).
Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.
Зелену цибулю дрібно поріжте.
Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.
Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.