Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › М'ясний пиріг із лаваша
М'ясний пиріг із лаваша

М'ясний пиріг із лаваша

Пропонуємо вам варіант ситної і неймовірно смачної страви. М'ясний пиріг з лаваша можна сміливо подавати в якості самостійної страви на обід. Пиріг досить поживний, тому легкий овочевий салат типу "Грецький" або салат "По-шопськи" не зашкодить м'ясному пирогу з лаваша. По-перше, овочі дуже освіжать наш м'ясний пиріг і він буде ще смачніший в такій інтерпретації. А по-друге, овочі допоможуть швидше вашому організму перетравити і засвоїти ситну їжу. При цьому овочі також виконують роль розчинників жирів. Овочі нейтралізують зайвий жир і не дають йому відкластися у вас на боках. Тому споживайте такі поживні страви, як м'ясний пиріг обов'язково з яким-небудь овочевим салатом, так як це не тільки корисно, але й смачно.

Кількість порцій 8
Час приготування 65 хв

  1. 1. Лаваш — 200 г.
  2. 2. Фарш — 300 г.
  3. 3. Цибуля — 150 г.
  4. 4. Сир — 100 г.
  5. 5. Томатна паста — 2 ст. л.
  6. 6. Яйця — 3 шт.
  7. 7. Сметана — 250 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно порізати. Обсмажити на олії до прозорості.

  2. Додати фарш, перемішати. Смажити 10-15 хвилин, до готовності. Фарш необхідно весь час розбивати лопаткою на окремі шматочки, щоб він рівномірно просмажився.

  3. Посолити, поперчити, додати томатну пасту, перемішати. Готувати ще пару хвилин.

  4. Сир потерти на крупній тертці.

  5. Один лист лаваша розгорнути на столі. Зверху на нього розкласти половину обсмаженого фаршу.

  6. Посипати половиною сиру.

  7. Полити сметаною (3 ст. л.).

  8. Згорнути в рулет.

  9. Те ж саме зробити з другим листом лаваша.

  10. Яйця, сметану, яка залишилось, щіпку солі добре збовтати до однорідності.

  11. Форму трохи змастити маслом. Викласти обидва рулета по спіралі.

  12. Рівномірно залити рулети заливкою. Поставити в розігріту до 200°C духовку. Готувати приблизно 20-30 хвилин, до моменту, коли заливка схопиться.