
М'ясний пиріг із лаваша
- 1. Лаваш — 200 г.
- 2. Фарш — 300 г.
- 3. Цибуля — 150 г.
- 4. Сир — 100 г.
- 5. Томатна паста — 2 ст. л.
- 6. Яйця — 3 шт.
- 7. Сметана — 250 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю дрібно порізати. Обсмажити на олії до прозорості.
Додати фарш, перемішати. Смажити 10-15 хвилин, до готовності. Фарш необхідно весь час розбивати лопаткою на окремі шматочки, щоб він рівномірно просмажився.
Посолити, поперчити, додати томатну пасту, перемішати. Готувати ще пару хвилин.
Сир потерти на крупній тертці.
Один лист лаваша розгорнути на столі. Зверху на нього розкласти половину обсмаженого фаршу.
Посипати половиною сиру.
Полити сметаною (3 ст. л.).
Згорнути в рулет.
Те ж саме зробити з другим листом лаваша.
Яйця, сметану, яка залишилось, щіпку солі добре збовтати до однорідності.
Форму трохи змастити маслом. Викласти обидва рулета по спіралі.
Рівномірно залити рулети заливкою. Поставити в розігріту до 200°C духовку. Готувати приблизно 20-30 хвилин, до моменту, коли заливка схопиться.