
М'ясо в червоному вині
- 1. Мясо свинини (шийка, карбонад) — 1 кг.
- 2. Червоне сухе вино — 750 мл.
- 3. Цибуля — 2 шт.
- 4. Зелень — за смаком
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Мелений чорний перець — за смаком
- 7. Вершки (22%) — 250 мл.
- 8. Олія — 40 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Київ Бажана 8
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
Таврія В Одеса
-
ЕкоМаркет Житомир, вулиця Отаманів Соколовських, 1
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
METRO Миколаїв
-
Таврія В Миколаїв Лазурна 17
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
ЕкоМаркет Полтава Євгена Коновальця 2
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
ЕкоМаркет Миколаїв Херсонське шосе 38А
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Чернівці Хотинська, 43
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
ЕкоМаркет Івано-Франківськ Вовчинецька 225А
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
METRO Одеса Лиманка - проспект Небесної Сотні, 101, Лиманка
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Таврія В Харків
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
ЕкоМаркет Бориспіль Київський шлях, 2/14
-
Пчелка Київ Вацлава Гавела 18
Етапи готування
М'ясо нарізати на шматки товщиною 1-1,5 см. Кожен шматочок злегка відбити, покласти до миски, посипати дрібно порізаною зеленню, кільцями цибулі, все перемішати та залити вином, щоб воно повністю покривало м'ясо. Закрити миску кришкою або просто затягнути плівкою, поставити в холодильник як мінімум на 12 годин.
М'ясо почистити від цибулі та зелені і обсмажити на олії з обох сторін до появи шкірочки (приблизно 2-3 хвилини з кожної сторони). Повинні вийти м'ясні шматочки зі шкірочкою та соковитою мякоттю.
Потім в холодній сковорідці обсмажити дрібно порізану цибулю на олії. Перекласти м'ясо в посуд з товстим дном, додати смажену цибулю, приправити свіжомеленим чорним перцем, залити вином, накрити кришкою та тушкувати не менше години. За необхідністю додавати вино, щоб м'ясо та цибуля не підгорали.
М'ясо перекласти на тарілку. Соус злити з сковорідки, процідити через сито, вилити знову в сковорідку. Додати вершки в соус, розмішати, прогріти на маленькому вогні та викласти на м'ясо. Накрити кришкою та дати постояти 10-15 хвилин.