Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Лагман із курки
Лагман із курки

Лагман із курки

За традицією ця національна азіатська страва готується з додаванням яловичини. Ми ж пропонуємо вам спробувати приготувати лагман з курки. Незвично смачна, оригінальна і поживна страва вийде більш ніжною і дієтичною. Та й готувати курку простіше і швидше, аніж яловичину. Завдяки оливковій олії, аджиці і перцеві ця смакота принесе в дім казковий аромат, який неможливо забути. Всього за годину ви перенесете ваших близьких на далекий Схід, у світ загадкових традицій, хоробрості і духовності. Аби страва виглядала ще більш довершеною, подавайте до неї одноразові палички. До речі, радимо вам відразу купувати вдвічі більше продуктів, адже домочадці безсумнівно попросять добавку.

Кількість порцій 6
Час приготування 70 хв

  1. 1. Курка — 800 г.
  2. 2. Паста — 400 г.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Помідор — 2 шт.
  5. 5. Морква — 2 шт.
  6. 6. Аджика — 1 ч. л.
  7. 7. Томатна паста — 2 ст. л.
  8. 8. Оливкова олія — 2 ст. л.
  9. 9. Сіль — 2 ст. л.
  10. 10. Червоний мелений перець — 0,5 ч. л.
  11. 11. Чорний перець горошком — 10 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку промити і порізати невеликими шматочками.

  2. Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками.

  3. Помідори нарізати невеликими шматочками, знявши шкірку.

  4. Відварити пасту в підсоленій воді.

  5. На великій сковороді розігріти оливкову олію. Викласти курку і обсмажити 15 хвилин.

  6. Далі викласти цибулю і обсмажити з куркою протягом 10 хвилин.

  7. Додати порізану моркву, чорний перець горошком, викласти аджику.

  8. Приправити червоним меленим перцем, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

  9. Додати порізані помідори і томатну пасту. Посолити і все перемішати. Залишити під кришкою ще на 20 хвилин.

  10. Викласти в сковороду готові макарони і перемішати.