
Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою
- 1. Насіння кмину — 1 ч. л.
- 2. Спеції — 0,5 ч. л.
- 3. Куряча грудинка — 2 шт.
- 4. Олія оливкова — 1 ст. л.
- 5. Бекон — 1 шт.
- 6. Капуста червонокочанна — 600 г.
- 7. Цибуля-шалот — 2 шт.
- 8. Бульйон курячий — 100 мл.
- 9. Оцет бальзамічний — 2,5 ст. л.
- 10. Цукор коричневий — 1 ст. л.
- 11. Цибуля зелена — за смаком
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Натерти м'ясо насінням кмину, половиною спецій і в кінці сіллю і перцем.
Поставити сковороду на середній вогонь, розігріти. Викласти на сковороду нарізаний бекон, обсмажити до хрусткої скоринки.
Після, перекласти бекон на тарілку. У цю ж сковороду викласти курку, обсмажити з кожного боку по 5 хвилин до готовності. Викласти зі сковороди на тарілку, загорнути м'ясо у фольгу.
У сковороду після м'яса додати нашатковану капусту, подрібнену цибулю-шалот, влити бульйон і оцет, додати цукор і другу половину спецій, які залишилися. Смажити 6 хвилин, рідина повинна випаруватися, а капуста стати трохи м'якою, але при цьому зберегти хрустку скоринку. Додати бекон, посолити і поперчити за смаком.
При подачі нарізати курку шматочками, викласти на тарілку, викласти поруч капусту, прикрасити зеленою цибулею, можна також подати як гарнір картопляне пюре.