Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Кукурудзяні палички з чеддером і халапеньо
Кукурудзяні палички з чеддером і халапеньо

Кукурудзяні палички з чеддером і халапеньо

У даному рецепті з'єднуються два вишуканих смаки: смак сиру чеддер і перцю халапеньо. Широку популярність сир чеддер придбав завдяки своєму неповторному горіховому і злегка гострому і кислуватому присмаку. Сир чеддер названий на честь села Чеддер (графство Сомерсет в Англії), яке є місцем його первинного виробництва. Перець халапеньо свою назву отримав від міста Халапа (штат Вераксус у Мексиці). Маленькі зелені перчики халапеньо володіють помірно пекучим смаком і в складі кукурудзяних паличок цей смак лише підкреслює смак сиру.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно кукурудзяне — 200 г.
  2. 2. Цукор — 1 ч.л.
  3. 3. Сода — 0,5 ч.л.
  4. 4. Сіль — 0,5 ч.л.
  5. 5. Вершки — 200 мл.
  6. 6. Сир чеддер — 200 г.
  7. 7. Яйце куряче — 1 шт.
  8. 8. Цибуля зелена — 50 г.
  9. 9. Перець халапеньо — 2 ст. л.
  10. 10. Масло вершкове — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 220°C. Поставити деко в духовку на 10 хвилин.

  2. У мисці змішати борошно, цукор, сіль, соду. Окремо змішати яйця і вершки. Після, змішати обидві суміші в одну, додати вже в загальну суміш тертий сир, подрібнену цибулю і перець. Додати 2 ст. л. вершкового масла, ретельно перемішати.

  3. Деко дістати з духовки, змастити залишками вершкового масла. З тіста сформувати довгі тонкі ковбаски, викласти їх на змащене деко, поставити в духовку на 12-15 хвилин. Після, остудити 5-10 хвилин на деко, потім викласти на тарілку.