
Курка по-мисливськи
- 1. Курка — 1 шт.
- 2. Цибуля — 1 шт.
- 3. Олія оливкова — 3 ст. л.
- 4. Борошно — 100 г.
- 5. Помідори — 600 г.
- 6. Маслини — 100 г.
- 7. Вино (біле сухе) — 200 мл.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець — за смаком
- 10. Цукор — за смаком
- 11. Петрушка — 1 пучок
- 12. Базилік — за смаком
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю (середнього розміру) очистити від лушпиння і нарізати кубиками. Обсмажити в маслиновій олії. Потім перекласти у каструлю.
Приготувати суміш: насипати борошно, сіль, перець і перемішати все в глибокій тарілці. Курку порізати на великі шматки і обваляти в отриманій суміші. У сковороді розігріти маслинову олію і обсмажити куряче м'ясо до утворення золотистої кірочки.
Помістити просмажене м'ясо в каструлю з цибулею. Перейти до приготування соусу.
У сковороду з олією, де смажилося куряче м'ясо налити біле вино. Перемішати і довести до кипіння.
Потім соус перелити в каструлю з м'ясом, додати помідори (у власному соку), сіль, перець і цукор. Все залити водою, покриваючи курку цілком. Тушкувати на слабкому вогні 45 хвилин.
У кінці приготування додати у блюдо петрушку, маслини, базилік.