Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі
Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі

Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі

Для тих, хто є великими шанувальниками горіхів, а також не може встояти перед чашкою ароматної кави і плиткою шоколаду, можна приготувати дивовижний десерт - кавово-горіховий тортик в мікрохвильовці. М'який, пухнастий, неймовірно ніжний горіховий торт з легким кавовим кремом дуже простий у виготовленні. На цей рецепт ви витратите всього 30 хвилин. Весь секрет у тому, що випікається тортик в мікрохвильовці. При приготуванні кавово-горіхової тортика можна використовувати будь-які горіхи: волоські, арахіс, мигдаль, кеш'ю, фундук, лісові. Вони гармонійно доповнюють ніжний смак кавового крему і відмінно підходять для прикраси і оформлення вже готового десерту.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кава розчинна — 3 ч. л.
  2. 2. Горіхи подрібнені — 1 жменя
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Борошно — 85 г.
  5. 5. Цукрова пудра — 160 г.
  6. 6. Вершкове масло — 110 г.
  7. 7. Молоко — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з розтопленим вершковим маслом (85 г.), цукровою пудрою (85 г.) і розчинною кавою (2 ч. л.).

  2. Додати борошно і горіхи. Перемішати до однорідної маси.

  3. Залити отриману масу в ємність для мікрохвильовій печі і поставити на максимальну потужність на 2 хвилини. Потім зменшити до середньої температури і поставити ще на 2 хвилини. Верхівка повинна піднятися і перестати бути м'якою.

  4. Якщо торт не готовий, то поставити ще на 1-2 хвилини.

  5. Для приготування крему перемішати до однорідної маси каву (1 ч. л.), молоко, вершкове масло (25 г.), цукрову пудру (80 г.) Зверху намазати торт отриманим кремом.