
Полуничний тірамісу з кавовими бісквітами
- 1. Сир маскарпоне — 340 г.
- 2. Цукрова пудра — 150 г.
- 3. Вино десертне — 7 ст. л.
- 4. Сметана — 100 г.
- 5. Полуниця — 100 г.
- 6. Вода — 150 мл.
- 7. Цукор — 2 ст. л.
- 8. Еспресо розчинний — 2,5 ч. л.
- 9. Шоколад темний — 30 г.
- 10. Печиво бісквітне — 100 г.
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У комбайні змішати сир маскарпоне, цукрову пудру, влити 5 ст. л. вина, перемішати все до однорідної маси. Додати сметану, перемішати. Половину полуниці нарізати навпіл, другу часточками.
Воду довести до кипіння, змішати з цукром і кавою, перемішати, додати залишки вина.
Занурити по одному печиву в кавову суміш, викласти у форму. Зверху на бісквіти викласти трохи більше половини сирного крему, рівномірно при цьому розрівнявши його по всій поверхні. На крем викласти нарізану шматочками полуницю, зверху ще один шар бісквітів, і на самий верх залишки крему.
Присипати зверху тертим шоколадом, прикрасити половинками полуниці. Накрити зверху форму харчовою плівкою, поставити торт в холодильник на 4 години.