Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська вечеря › Макарони з капустою романеско
Макарони з капустою романеско

Макарони з капустою романеско

В природі так багато неймовірного. Ось, здавалося б, капуста - кого можна нею здивувати? А ви подивіться на качанчик капусти романеско! З вигляду його поверхня нагадує, скоріше, ландшафт якоїсь загадкової планети! Втім, ми пропонуємо вам не милуватись незвичною капустою (хоча вона дійсно просто фантастична), а спробувати її на смак. У порівнянні зі своїми капустними "родичами" вона має більш м'який вершково-горіховий смак (без гіркуватої нотки) і текстура її ніжніша, тому так важливо не переварити її. В іншому ж у рецепті дивовижної капусти всі інгредієнти залишаються цілком звичними. Отже, смакуймо!

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Макарони — 500 г
  2. 2. Капуста романеско — 500 г
  3. 3. Часник — 1 голівка
  4. 4. Твердий сир — 100 г
  5. 5. Рослинна олія для смаження — 5 ст.л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Макарони (можна взяти будь-які за смаком) відваріть у великій кількості води, точно дотримуючись часу, вказаного на упаковці.

  2. Качан романеско розділіть на суцвіття (не дуже дрібні) і приблизно 10 хвилин відварюйте у киплячій підсоленій воді. Злийте воду та обсушіть суцвіття.

  3. Голівку часнику розділіть на зубчики і обсмажте їх, помішуючи, у розігрітій рослинній олії кілька хвилин.

  4. Додайте на скороводу суцвіття романеско та просмажте кілька хвилин до готовності.

  5. Підсмажену капусту з'єднайте з макаронами, добре перемішайте.

  6. На терці натріть сир (найкраще підійде пармезан)

  7. Сервіруйте романеско з макаронами по тарілках, посипте сиром та подавайте.