
Баранина по-середземноморському
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5-6 шт.
Оливки зелені без кісточки
1 банка
Часник
4-5 зубчики
Цибуля червона
2 шт.
Лимон
1/2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Баранина ребро
500-700 г.
Розмарин 50г
4-5 гілочки
Спеція Перець рожевий горошок
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4-5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баранину нарізати порційними шматочками середнього розміру.
02
Пару зубчиків часнику, 1 ч. л. солі, кілька "голочок" розмарину і 10-12 горошин рожевого перцю розім'яти в ступці в кашку. Додати до кашки 3-4 ст. л. оливкової олії. Вилити підготовлений маринад до м'яса.
03
З половинки лимона вичавити сік і додати його до м'яса. Перемішати. Залишити маринуватися на пару годин. З використаної половинки лимона зняти цедру і нарізати її тонкими смужками (вони стануть у нагоді пізніше).
04
Підготувати овочі. Перець, цибулю і картоплю довільно порізати на шматочки середнього розміру, часник - на пелюстки.
05
У попередньо змащене оливковою олією деко викласти овочі, додати м'ясо, оливки. Перемішати.
06
Зверху посипати пелюстками часнику, рожевим перцем, лимонною цедрою, гілочками розмарину.
07
Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку. Випікати до готовності. З деко повинен повністю випаруватися сік, а м'ясо і овочі - покритися апетитною золотистою скоринкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)