Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка випічка сир › Печиво сирне
Печиво сирне

Печиво сирне

Якщо Ви не байдужі до сиру, то пропонований рецепт спеціально для Вас. Ніжне сирне печиво – відмінний варіант домашньої випічки для всієї родини. Воно виходить ароматним і м'яким із золотистою хрусткою скоринкою. Сир можна використовувати будь-якої жирності, при цьому співвідношення основних інгредієнтів, таких як борошно, маргарин і яйця, буде варіюватися. Зернистий сухий сир найкраще перетерти через сито або збити до однорідної маси блендером. До того ж, цей корисний кисломолочний продукт дозволяє зменшити загальну жирність тіста (частину маргарину можна замінити сиром), при цьому випічка придбає приємну кислинку. Що стосується цукру, можете використовувати ванільний або тростинний.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Маргарин — 200 г.
  2. 2. Кисломолочний сир — 200 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 300 г.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Заморожене масло і холодний сир подрібнити в блендері. Додати в сирну масу яйце і просіяне борошно. Замісити однорідне тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 60 хвилин у холодильник.

  2. Дістати тісто, розкачати в тонкий пласт (3 мм завтовшки). Вирізати з тіста кружечки. Скласти кожен кружечок 2 рази і посипати цукром.

  3. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин.