
Кекс із шампанським та обліпихою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
130 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
170 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
100 мл.
Масло вершкове домашнє
45 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Лимон
1 шт.
Обліпиха Spela заморожена 300г
200 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Сік лимона John Top 230мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
У глибоку миску просіяти борошно з сіллю і розпушувачем. Збити 2 яєчних білка з цукром і дрібкою солі.
02
В окремій мисці вінчиком розтерти 2 яєчних жовтки з вершковим маслом. Додати шампанське і цедру лимона.
03
Акуратно домісити збиті білки. У самому кінці додати заморожені ягоди обліпихи.
04
Розподілити тісто по двох формочках, ретельно змазаним вершковим маслом, присипати борошном.
05
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 175°C. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
06
Дати готовому кексу охолонути 15-20 хвилин.
07
Змішати цукрову пудру з лимонним соком. Полити готовою глазур'ю остиглий кекс.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)