Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Канарськая цибулева піца
Канарськая цибулева піца

Канарськая цибулева піца

Дивовижний рецепт приготування незвичайної піци, що прикрасить ваш стіл своїм неперевершеним смаком. Таку страву, ви запросто можете подавати, як на свято, так і смакувати її з чаєм протягом дня. Головний компонент страви цибуля надасть м'якого, ніжного смаку піці та наповнить її специфічним духмяним запахом. Використання саме цього овоча в нашій страві не є випадковим. Адже цибуля є невимовно корисною та ще й займає третє місце за поживністю, після таких овочів, як буряк і петрушка. Вона містить різноманітні мінерали та включає в свій склад білки, жири, цукор та інші корисні речовини. Такі переваги цього овоча не можуть не змусити вас смакувати стравою з його участю та частіше готувати канарську піцу та покращувати здоров'я.

Кількість порцій 2
Час приготування 180 хв

  1. 1. Сухі дріжджі — 1 пакет
  2. 2. Тепла вода — 1,5 - 2 ст.
  3. 3. Оливкова олія — 2 ст. л. / 3 ст. л.
  4. 4. Мука — 4-5 ст.
  5. 5. Розмарин — 2 ст. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Цибуля — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дріжджі розвести в чашці теплої води і залишити на 10 хвилин, поки не з'являться бульбашки. Змішати борошно, оливкову олію, суміш дріжджів із водою, що залишилася, і посипати сіллю (ретельно перемішати дерев'яною ложкою). Всю отриману масу місити на заздалегідь відведеному місці до отримання однорідної маси. Помістити тісто у змащену маслом каструлю, дати їй піднятися приблизно в два рази. На це піде не більше півтори години.

  2. Для начинки: оливкову олію нагріти на сковороді з важким дном, потім додати цибулю. Нагріти 10-15 хв., поки цибуля не почне смажитися і відкласти цибулю в сторону.

  3. Коли тісто буде готове, розігріти духовку до 210°C градусів, і покласти її на змащене заздалегідь маслом деко. Кінчиками пальців злегка придавити тісто і рівномірно розкласти по ньому цибулю і скропити оливковою олією. 20-25 хвилин очікування і страва готова. Піцу подавати теплою.