Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Хрусткий солоний і перчений французький тост
Хрусткий солоний і перчений французький тост

Хрусткий солоний і перчений французький тост

Тости - ідеальний ранковий варіант. Кращого сніданку на швидку руку не знайдеш. Простіше тостів на сніданок, напевно, тільки вівсянка. Смачний, хрусткий французький тост може стати незвичайним доповненням до будь-якого столу. Кількість солі і перцю кожен визначає по своєму смаку. Немає нічого простішого, ситного і смачного, ніж посмажений до золотистої скоринки хліб з яйцем. Хліб для приготування тостів краще брати вчорашній, можна навіть злегка підсохлий, так як шматочки хліба повинні ввібрати в себе молочно-яєчну суміш і не розвалитися. З тієї ж причини не треба різати хліб занадто тонко. Подавати хрусткі солоні і перчені французькі тости переважніше теплими з гострим кетчупом. Підійде і будь-який інший соус.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця — 5 шт.
  2. 2. Хліб — 8 скибочок
  3. 3. Вершки — 3 ст. л.
  4. 4. Молоко — 3 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Січена зелена цибуля — 1,5 ст. л.
  7. 7. Січена кинза — 1,5 ст. л.
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
  9. 9. Кетчуп — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці збити яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою.

  2. Нагріти середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно налити рослинне масло.

  3. Хліб розрізати по діагоналі. Кожен трикутник хліба занурити в яєчну суміш і викласти на розпечену сковороду.

  4. Обсмажити з кожного боку по 2-3 хвилини до хрусткої золотисто-коричневої скоринки. Викласти обсмажені тости на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир. Подавати з кетчупом або будь-яким іншим соусом.