Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Медові груші в листковому тісті
Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті

Апетитні медові грушки в листковому тісті – яскраве втілення кулінарного шедевра. Таке оригінальне застосування листкового тіста Ви ще точно не зустрічали. Гарні, а головне смачні фруктові ласощі займуть гідне місце на Вашому різдвяному солодкому столі і не залишиться без уваги гостей. Ароматний запах кориці, ванілі і гвоздики, що асоціюється у свідомості з новорічними святами, вмить підніме настрій. Щоб десерт виглядав більш ефектно, грушу слід подавати у вертикальному вигляді в пряному ароматному сиропі, в якому вона і варилася, з паличкою кориці. Груші виходять дивовижні – м'які, соковиті і тануть у роті. Скуштуйте і Ви цю незвичайну солодку закуску.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Груші — 4 шт.
  2. 2. Тісто листкове — 150 г.
  3. 3. Вода — 800 мл.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Мед — 150 г.
  6. 6. Лимон — 50 г.
  7. 7. Ваніль — 10 г.
  8. 8. Кориця (паличка) — 20 г.
  9. 9. Гвоздика — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Груші помити і очистити. У каструлі змішати цукор, мед, воду і нагріти на маленькому вогні. Коли розчиниться цукор покласти груші, ваніль, скибочки лимона, корицю, гвоздику. Варити груші близько 20 хвилин до м'якості.

  2. Тісто розкачати і нарізати на тонкі смужки. Замотати смужками тіста груші. Духовку розігріти до 190°C. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати груші близько 20 хвилин. Сироп уварити і подавати разом з грушами.