Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Холодний гарбузовий суп із яловичиною
Холодний гарбузовий суп із яловичиною

Холодний гарбузовий суп із яловичиною

З гарбуза можна зробити масу страв. Причому страв дуже корисних і смачних. З гарбузом можна зробити дуже оригінальний і при цьому дуже смачний суп, наприклад, холодний гарбузовий суп з яловичиною. Корисний гарбузовий суп готується дуже швидко, а в результаті у вас на столі буде тарілка вогненно-оранжевого апетитного супу, який до того ж дуже багатий вітамінами і мінералами. Готовий гарбузовий суп можна приправити за власним розсудом. Гарбуз поєднується з чорним перцем, мускатним горіхом, його можна приправити сумішшю імбиру і часнику. Перед подачею можна додати свіжі прянощі - гілочку розмарину, шавлія і лавровий лист. До речі, гарбуз багатий бета-каротином і для його кращого засвоєння бажано в суп додати масла.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  2. 2. Зелений горошок — 100 г.
  3. 3. Перець чорний мелений — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Картопля — 200 г.
  6. 6. Лавровий лист — 2 шт.
  7. 7. Кабачки — 200 г.
  8. 8. Гарбуз — 300 г.
  9. 9. Перець чорний духмяний — за смаком
  10. 10. Яловичина — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлю викласти яловичину, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Воду вилити, залити свіжу, знову довести до кипіння, додати лавровий лист, половину цілої цибулини, запашний перець, варити на середньому вогні 1 годину.

  2. Овочі - гарбуз, картоплю і кабачок нарізати кубиками.

  3. Витягнути м'ясо з каструлі, висипати в бульйон овочі, варити 10-15 хвилин, після додати зелений горошок, варити ще 5 хвилин, посолити і поперчити за смаком, зняти з вогню.

  4. При подачі, нарізати м'ясо кубиками, додати в остиглий суп.