Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Імбирні чоловічки
Імбирні чоловічки

Імбирні чоловічки

Увага всім, хто любить домашню випічку. Вона буває не тільки корисною, смачною або ситною. Вона може також бути і дуже цікавою. Імбирні чоловічки добре підійдуть для будь-якого дитячого свята, коли вам потрібно розважати повний будинок дітей. Адже діти не завжди їдять те, що корисно. Зате їм подобаються страви, які полонять їх своєю формою і видом. А якщо подавати печиво у формі маленьких чоловічків, то вони тут же налетять на нього. А за цікавою формою ховаються корисні інгредієнти, які дуже потрібні організму, що росте. Прикрашайте їх на свій смак і за своїм бажанням. І навіть такий банальний процес, як чаювання, може перетворитися на цікаву забаву.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вершкове масло — 150 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Мед — 100 г.
  4. 4. Яйце — 3 шт.
  5. 5. Мелений імбир — 5 г.
  6. 6. Мелена кориця — 5 г.
  7. 7. Розпушувач — 10 г.
  8. 8. Борошно — 400 г.
  9. 9. Шоколад — 50 г.
  10. 10. Кокосова стружка — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло (100 г.) розтерти з цукром. Додати мед, перемішати. Потім додати яйця (2 шт.), та перемішати. Після цього додати імбир та корицю, знову перемішати. Додати розпушувач та борошно, замісити тісто.

  2. Тісто розкачати (якщо тісто розкачати потовще, то печиво вийде більш м'яким, якщо тісто розкачати тонко - хрустким). За допомогою формочок вирізати фігурки. якщо формочок немає, можна з паперу вирізати трафарет, покласти на тісто, і вирізати фігурки.

  3. Деко змастити маслом або застелити папером для випікання. Акуратно перенести фігурки. Якщо тісто розкачати тонко, фігурки перенести стане важко. В такому випадку, тісто можна розкачати прямо на папері для випікання, вирізати фігурки, прибрати лишнє тісто, та перенести фігурки на папері на деко. Поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати протягом 10 хвилин.

  4. Готові чоловічки прикрасити за смаком. Можна прикрасити за допомогою кондитерських олівців та кондитерської посипки. Також, можна прикрасити збитим білком з цукром (збити 1 білок з 50 г. цукру), розтопленим шоколадом, кокосовою стружкою.