Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Риба з овочами по-прованськи
Риба з овочами по-прованськи

Риба з овочами по-прованськи

Найбільший плюс у цій страві те, що ви можете вибирати для неї будь-яку рибу на свій смак. Польоту вашій фантазії не буде меж. Риба з овочами по-прованськи має всі шанси стати вашою улюбленою стравою. Маслини і оливкова олія подарують вам відчуття того, що ви знаходитеся десь на теплому середземноморському узбережжі. Ніжне і соковите м'ясо риби запам'ятається надовго своїм вишуканим ароматом. Часник додасть страві легку гостроту, а вино трохи розслабить вас від важких думок, які назбиралися за цілий день. Помідори і спаржа послужать вам цілим гарніром. Готувати таку смакоту одне задоволення. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Олія оливкова — 30 мл.
  2. 2. Вино біле сухе — 30 мл.
  3. 3. Часник — 10 г.
  4. 4. Маслини без кісточок — 30 г.
  5. 5. Петрушка — 15 г.
  6. 6. Гірчиця — 5 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Філе риби — 360 г.
  10. 10. Спаржа — 360 г.
  11. 11. Помідори — 160 г.
  12. 12. Цибуля — 80 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Маслини дрібно нарізати (за необхідністю видалити кісточки). Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати оливкову олію, біле вино, часник, маслини, петрушку, гірчицю, сіль і перець.

  2. Духовку розігріти до 220°C градусів. З фольги вирізати 2 квадрата розміром приблизно 30 х 30 см. Помідори помити і нарізати скибочками. Спаржу помити і видалити хвостики. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.

  3. На фольгу укласти помідори і спаржу, потім по шматочку риби і трохи заправки. Зверху укласти кільця цибулі. Закрити фольгу конвертиком, укласти на деко і поставити в духовку. Запікати близько 15-20 хвилин. Подавати можна як у фользі, так  і діставши з неї.