Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Рибний салат «Рафаелло»
Рибний салат «Рафаелло»

Рибний салат «Рафаелло»

Хочете здивувати своїх гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт цієї страви. Її назва повністю відповідає її вмісту. Ці маленькі біленькі кульки з риби вражають своєю вишуканістю, легкістю і приголомшливим смаком. Ваші гості будуть вражені на повал вашою винахідливістю. Вони будуть в захваті від смаку страви. Риба телапія дуже славиться своїм ніжним смаком. Вона багата білками і відмінно наситить ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Часник, мигдаль і чорний перець додадуть пікантності страві, ну а майонез пом'якшить смак страви. Подавати таку страву на стіл слід на тарілці, прикрашеній листям салату.

Кількість порцій 10
Час приготування 50 хв

  1. 1. Філе телапії — 200 г.
  2. 2. Сир — 100 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Майонез — 2 ст. л.
  6. 6. Мигдаль — 60 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Лист салату — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.

  2. Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.

  3. Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.

  4. Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.

  5. Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.

  6. З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.