Закуска з кабачків з часником і помідорами
- 1. Кабачки — 3 шт.
- 2. Помідор — 2 шт.
- 3. Петрушка — 25 г.
- 4. Кріп — 25 г.
- 5. Часник — 6-8 зубків
- 6. Олія соняшникова — 2-3 ст. ложки
- 7. Оцет столовий — 1-2 ст. ложки
- 8. Майонез — 2 ст. ложки
- 9. Борошно — 6-8 ст. ложек
- 10. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Три середніх кабачки помити, почистити верхній шар шкірки, порізати кружечками. Товщина кружечка повинна бути близько 1,2 см. Якщо нарізати тонше, кружечки не триматимуть форму. Кабачки споолити і залишити на 20 хвилин пустити сік. Потім рідину злити.
На сковороді розігріти олію. Кружечки кабачка умочити в борошно. Обсмажити кружечки з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові кабачки можна вільно проткнути виделкою.
Обережно розкласти підсмажені кабачки на тарілку в один шар. Часник почистити і роздавити часниковим пресом.
Змішати часник з олією, оцтом. Можна додати трохи солі. Змастити кожен кружечок кабачка часниковим соусом. Помідор нарізати впоперек тонкими часточками.
Намалювати майонезом сіточку або будь-який інший візерунок за бажанням. Кріп і петрушку нарізати не надто дрібно. Рясно посипати нашу закуску з кабачків. Смачного!