Торт "Баунті"
- 1. Вершкове масло — 450 г
- 2. Цукор — 280 г
- 3. Борошно — 200 г
- 4. Розпушувач — 1,5 ч.л.
- 5. Яйця — 4 шт.
- 6. Молоко — 580 мл
- 7. Какао — 3 ст.л.
- 8. Ванілін — на кінчику ножа
- 9. Манна крупа — 6 ст.л.
- 10. Кокосова стружка — 200 г
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування коржів. Духовку розігріти до 180°C.
Вершкове масло (250 г.) нарізати на шматочки і залишити при кімнатній температурі для розм'якшення.
З'єднати масло і 2/3 склянки цукру, збити.
По одному додати яйця, продовжуючи збивати суміш.
Додати 4 ст.л. молока і ванілін, збити.
До отриманої суміші просіяти борошно, какао і розпушувач. Збити все до однорідної маси.
Форму змастити вершковим маслом, влити отримане тісто і випікати в розігрітій духовці приблизно 30-40 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою.
Отриманий корж остудити і розрізати вздовж на дві частини.
Для крему в каструльку влити 500 мл молока, додати решту вершкового масла і манну крупу. Поставити каструльку на середній вогонь і, часто помішуючи масу вінчиком, довемти її до кипіння. Проварити до загустіння.
Зняти каструльку з вогню, ввести в масу цукор і кокосову стружку, все добре перемішати.
Складання торта. У роз'ємну форму викласти перший корж. Зверху нанести кокосову начинку, добре розрівняти її. Зверху накрити торт другим коржем. За бажанням можна також полити торт розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою. Тримати торт в холодильнику ніч, після чого він готовий для подачі.