Лимонний кекс із білим шоколадом
- 1. Масло вершкове — 200 г.
- 2. Цукор — 200 г.
- 3. Яйце куряче — 4 шт.
- 4. Цедра лимонна — 2 ст. л.
- 5. Екстракт ванільний — 2 ч. л.
- 6. Сік лимонний — 100 мл.
- 7. Борошно пшеничне — 280 г.
- 8. Розпушувач — 1 ч. л.
- 9. Мигдаль мелений — 50 г.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Шоколад білий — 100 г.
- 12. Вершки 30% — 50 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 210°С. Масло розтопити в каструлі. З двох лимонів зняти цедру, видавити сік. Яйця збити з цукром, всипати сіль, перемішати. Борошно і розпушувач просіяти в окрему миску.
У суміш яєць і цукру висипати борошно і розпушувач, влити сік лимонів, додати ваніль і мигдаль, всі інгредієнти перемішати до однорідної маси.
Додати в загальну суміш масло, повторно перемішати все в мисці.
Форму для кексу застелити кулінарним папером, викласти у форму тісто. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин, зменшити температуру до 180°С, випікати при зниженій температурі 30 хвилин.
Готові кекси остудити. Розтопити білий шоколад на водяній бані, влити нагріті вершки до шоколаду, перемішати. Змастити кожен кекс шоколадною сумішшю.