Курочка під вершково-грибним соусом
- 1. Куряче філе — 400г
- 2. Соєвий соус — 1ст.л.
- 3. Оливкова олія — 1ст.л.
- 4. Білі гриби заморожені — 150г
- 5. Борошно — ½ ст.л.
- 6. Вершки 35% — 2ст.л
- 7. Курячий бульйон — 150мл
- 8. Сметана 20% — 1ст.л.
- 9. Цибуля — ½
- 10. Сіль — на смак
- 11. Перець — на смак
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Куряче філе промийте, висушіть, наріжте невеликими шматочками. Посоліть, поперчіть з двох сторін, складіть у миску і залийте комбінацією соєвого соусу та оливкової олії.
На розігріту пательню викладіть курку та обсмажте до золотистої скоринки.
Викладіть курку задля того, щоб стекла олія.
У сковорідку, де обсмажувалася курка, викладіть цибулю. Пасеруйте її 1-2 хв. Далі додайте нарізані білі гриби та обсмажуйте на середньому вогні упродовж 10-15 хв.
Посоліть та поперчіть гриби, додайте борошно. Перемішайте. Влийте бульйон, вершки та сметану, перемішайте, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
Коли соус закипить, викладіть на нього вже трішки обсмажене куряче філе і тушкуйте близько 20 хв. Смачного!