
Індичка в різдвяному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегно індички
1 шт.
Журавлина
200 г.
Апельсин
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
30 мл.
Лист лавровий
1-2 шт
Чебрець (тим'ян), шт
1 гіл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Взяти стегно індички. Помити його. Обсушити. Зробити проколи ножем в декількох місцях.
02
У мисці змішати перець, сіль, сметану. Подрібнити лавровий лист і додати до суміші. Перемішати. Готовою масою натерти індичку.
03
Підготовлене стегно індички помістити в чашу мультиварки. Потім очистити апельсин, нарізати кубиками. Перекласти до птаха, і додати до нього журавлину.
04
Покласти в чашу гілочку чебрецю, влити 30 мл. коньяку. Готувати 2 години в режимі "тушкування". За цей час слід періодично м'ясо перевертати для рівномірного приготування.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)