Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти день народження європейська різдво осінь › Печиво з білим шоколадом
Печиво з білим шоколадом

Печиво з білим шоколадом

Печиво з білим шоколадом - нескладна в приготуванні випічка. За цим рецептом печиво виходить ароматним, розсипчастим з ніжним смаком. Такі чудові ласощі ідеально підійдуть як для сімейного, так і для святкового чаювання. І кілька порад по процесу приготування. Борошно бажано просіяти. Ця нескладна маніпуляція потрібна для збагачення борошна киснем, що вплине на пишність випічки. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. На деко печиво викладайте подалі одне від одного: в процесі випікання печиво трохи збільшиться в розмірах. За бажанням можна посипати готове печиво цукровою пудрою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Фундук — 350 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 500 г.
  3. 3. Цукор коричневий — 250 г.
  4. 4. Цукор білий — 120 г.
  5. 5. Сіль — 1 ч. л.
  6. 6. Сода — 1 ч. л.
  7. 7. Шоколад білий — 100 г.
  8. 8. Яйце куряче — 2 шт.
  9. 9. Масло вершкове — 220 г.
  10. 10. Ваніль — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.

  2. Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.

  3. Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.