Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська плита весна › Спагеті "Ніцца"
Спагеті "Ніцца"

Спагеті "Ніцца"

Хоча і вважається, що спагетті - це страва італійців. Вони ж люблять всі такі вироби з борошна. Але тим не менше їх любов до подібних страв поширилася по всьому світу. Тому не дивно, що рецепт цих спагетті має не італійську назву. Зрештою Італія і Франція - сусіди. На перший погляд дуже проста страва в підсумку вийде дуже смачною. Адже до ситних спагетті подається соковитий соус з помідорів з часником і цибулею. Часник грає тут важливу роль. Адже саме він надає той насичений аромат, який приверне ваших рідних до столу, щоб по-швидше спробувати цю страву. Сир, у свою чергу, робить страву трохи м'якшою. Тому кожен інгредієнт тут незамінний.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Спагеті — 100 г.
  2. 2. Оливкова олія — 30 г.
  3. 3. Вершкове масло — 15 г.
  4. 4. Ріпчаста цибуля — 80 г.
  5. 5. Помідор — 1 шт.
  6. 6. Зубчик часнику — 2 шт.
  7. 7. Сир (твердий) — 40 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно приготувати спагеті. Для цього опуститии спагеті в підсолену воду, в котру спершу додано оливкову олію.

  2. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Часник розтерти в спупці. Смажити на вершковому маслі цибулю та часник, туди ж додати дрібнопорізаний помідор.

  3. Трохи обсмажити помідори з цибулею та часником і додати до спагеті, обережно перемішуючи. Натерти на дрібній тертці сир. Тертий сир подавати окремо.