Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська легкий тофу вегетаріанські страви › Картопляний крем-суп з тофу
Картопляний крем-суп з тофу

Картопляний крем-суп з тофу

Звичайно, скажете ви, такий буденний картопляний суп для нас не дивина. Але наскільки ж він все таки зручна страва, особливо, коли хочеться чого-небудь гаряченького та смачного. Безумовно, використання тофу в крем-супі надасть йому певної родзинки і ви захочете скуштувати його ще не зготувавши повністю. Тофу визнаний одним з найпопулярніших продуктів Китаю та Японії, проте господині інших країн використовують його на своїх кухнях із задоволенням. Крім того, він містить велику кількість білків і часто його називають «м’ясом без кісток». Така корисність та незвичайність даного продукту не може не дивувати. В поєднанні з духмяною картопелькою та букетом запашної зелені, цей компонент робить нашу страву надзвичайно поживною та енергетично наповненою. Тому, якщо бажаєте отримати море позитивних емоцій та масу вітамінів та мінералів – ця страва саме для вас!

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Картопля — 200 г
  2. 2. Цибуля — 20 г
  3. 3. Тофу — 100 г
  4. 4. Вершкове масло — 5 г
  5. 5. Бульйонний кубик — 20 г
  6. 6. Вода — 200 мл
  7. 7. Молоко — 100 мл
  8. 8. Суміш перців — 2 г
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Петрушка — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю очистити, нарізати і поставити варити. Додати дрібно нарізану цибулю

  2. Додати масло, воду, кубик курячого бульйону, сіль і тушкувати 8 до 10 хвилин. Розім'яти в суп тофу.

  3. Коли картопля буде м'якою, подрібнити суп у блендері, додати гарячого молока. Подавати посипавши свіжомеленим перцем і зеленню петрушку.