Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська українська травневі свята консервація › Швидкі малосольні огірки в банці
Швидкі малосольні огірки в банці

Швидкі малосольні огірки в банці

Скажіть, будь-ласка, коли, як не взимку так хочеться зануритись у спогади про незабутнє літо, коли різноманітність свіжих овочів та фруктів просто зашкалює, і ти можеш задовольнити свої смакові бажання сповна. Для того, щоб і в холодну пору року була можливість підтримувати нормальне функціонування організму, пропонуємо вам рецепт приготування малосольних огірків. Приготування такої закрутки займе у вас мінімум часу і ви зможете ласувати цими смачними овочами хоч щодня. Солоні огірочки є вдалим доповненням будь-якої головної страви, завдяки своєму свіжому смаку. А використання в рецепті часнику, звичайно ж, наповнить страву приємним духмяним ароматом. Така закрутка буде гордістю комори будь-якої господині і дасть можливість їй не задумуватись над проблемою, де ж це отримати хоч краплю вітамінів, адже в огірках міститься їх більше, ніж потрібно нашому організму.

Кількість порцій 7
Час приготування 20 хв

  1. 1. Огірки — щоб заповнити банку
  2. 2. Зелений кріп — за смаком
  3. 3. Свіжий часник — 5 зубчиків
  4. 4. Сіль — 3 ст. л. з невеликою горкою
  5. 5. Окріп
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Огірки добре миються, для швидкого приготування малосольних огірків у них зрізаються кінчики. Готується трилітрова банка: просто добре миється, без стерилізації. На дно укладаються кріп і порізаний часник.

  2. Потім укладаються огірки, зверху теж можна покласти кріп. Всипати 3 столові ложки солі. Закип'ятити чайник і залити огірки окропом. Закрити капроновою кришкою.

  3. Банку потрібно обережно, тримаючи за кришку, покрутити в різні сторони, щоб розійшлася сіль.

  4. Коли малосольні огірки охолонуть, їх потрібно поставити в холодильник. Малосольні огірки швидкого приготування (залиті окропом) можна їсти вже ввечері.