
Котлети "Пташине молоко"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Пензлик Білка художній №9
100 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
100 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0, 5 ч. л.
Борошно 7 1кг
75 г.
Етапи приготування
01
У фарш додати додати дрібно нарізану цибулю і видавити часник. Також додати булку (перетворити на крихту).
02
Яйце зварити і натерти на тертці. Також натерти сир.
03
Для начинки змішати сир, варене яйце, м'яке масло і петрушку. Додати сіль, перець.
04
Для кляру потрібно змішати 2 яйця, майонез, розпушувач і борошно.
05
Далі сформувати котлету, поклавши всередину начинку, обмокти в клярі і смажити до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)