Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська блендер вечеря літо › Фарфале з песто із зеленого горошку
Фарфале з песто із зеленого горошку

Фарфале з песто із зеленого горошку

Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Фарфале — 100 г
  2. 2. Кедрові горіхи — 50 г
  3. 3. Горошок зелений — 100 г
  4. 4. Пармезан — 25 г
  5. 5. Оливковое масло — 30 мл
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — 3 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.

  2. У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.