Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий печінка обід › Теплий салат з печінкою і фруктами
Теплий салат з печінкою і фруктами

Теплий салат з печінкою і фруктами

Салат із печінкою і фруктами - подарунок для гурмана. Поєднання фруктів і печінки надає страві шикарного смаку. Головне в цій страві - правильно приготувати печінку, ні в якому разі не пересмажити, на смак вона повинна вийти ніжною. Взагалі, з печінкою поєднується дуже багато продуктів, але персик, груша і виноград подарують їй надзвичайний смак. Основною фішкою у цій страві є її презентація - поливши апельсиновим соком, відразу подавати на стіл в теплому вигляді. З плити - на стіл! Захочеться побалувати себе за обіднім столом - ця страва кращий варіант! Ще одне яскраве доповнення у святкову кулінарну колекцію!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Печінка — 500 г.
  2. 2. Персик — 1 шт.
  3. 3. Груша — 1 шт.
  4. 4. Виноград — гроно
  5. 5. Рукола — 150 г.
  6. 6. Сік апельсину — 1 шт.
  7. 7. Оливкове масло — 70 мл.
  8. 8. Зіра — за смаком
  9. 9. Карі — 1 ч. л.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печінку яловичу (чи курячу) нарізати на шматочки у вигляді смужок. Посолити і поперчити, а потім приправити зірою. Відправити до холодильника на 10 хвилин і перейти до підготовки деко.

  2. Пергаментом застелити деко, змастити його маслиновою олією, посипати сіллю і карі, злегка. Духовку розігріти до 200ºС.

  3. Персик і грушу очистити, помити і нарізати часточками. Викласти на пергаментний папір, змастити фрукти маслиновою олією.

  4. Намаслений все тією ж маслиновою олією виноград теж викласти до інших фруктів на деко.

  5. Посипати фрукти карі і запікати 15 хвилин. Далі перейти до готування печінки.

  6. Обсмажити печінку до готовності, викласти в посудину. У тарілку викласти руколу, зверху печінку, а поруч запечені фрукти. Полити соком із апельсину й олією, все поперчити і посолити за смаком. Подавати на стіл.