Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська яйця сніданок › Картопля із жовтком
Картопля із жовтком

Картопля із жовтком

У світі існує велика кількість рецептів із картоплі. Це, напевно, найпопулярніший овоч із усіх. Мабуть, завдяки тому, що в ньому багато вуглеводів, і він досить ситний. Через це кожен день з'являються все нові рецепти приготування картоплі. Ось і ми хочемо вам запропонувати рецепт картоплі із жовтком. Ця страва підійде для будь-якої сімейної вечері, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, приємно здивувати своїх близьких і при цьому смачно повечеряти. Ця страва стане незамінною на вашому столі. Вершки роблять картоплю більш м'якою, а яйце надає цікавий смак. Ось така швидка і проста страва насправді буде дуже смачною.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 8 шт.
  2. 2. Яйце — 16 шт.
  3. 3. Вершки — 100 мл.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, розрізати на половинки і видалити частину м'якоті чайною ложкою. Вершки збити. Духовку розігріти до 170°C.

  2. У кожну половинку картоплі викласти ложечку збитих вершків і яйце (обережно, щоб воно не витекло з картоплі). Поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати і прикрасити нею готову страву.