Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська українська м'ясо вечеря › Кишеньки зі свинини з ананасами та хріном
Кишеньки зі свинини з ананасами та хріном

Кишеньки зі свинини з ананасами та хріном

Кишеньки зі свинини з ананасами і хріном - блюдо для ыстинних чоловіків, сильних, рішучих, справжніх здобувачів. Покажіть своєму коханому, що ви цінуєте його, що він справжній супермен. Адже який чоловік не любить свинину. А в поєднанні з ананасом, яйцем і хріном м'ясо стає незвичайно смачним. Блюдо подарує коханому заряд сили і енергії. А після того, як ніжний і пікантний смак зігріє душу чоловіка, вгамує голод, він стане вас обожнювати і цінувати ще більше. Ананас додасть солодощів м'ясній страві, а хрін додасть пікантності та незвичності смакові. Від такої смакоти мало хто відмовиться. І повірте, ваші зусилля будуть цілком виправдані.

Кількість порцій 4
Час приготування 110 хв

  1. 1. М'ясо свинини (карбонад) — 600 г.
  2. 2. Кружечки консервованого ананаса — 4 шт.
  3. 3. Готовий хрін — 20 г.
  4. 4. Яйце — 2 шт.
  5. 5. Борошно — 24 г.
  6. 6. Паніровочні сухарі — 30 г.
  7. 7. Олія — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати свинину поперек волокон. Злегка відбити, ножем прорізати кишеньки.

  2. Ананаси нарізати шматочками. Кожну кишеньку всередині змастити хріном та заповнити ананасами. Кишеньки панірувати в борошні (борошно попередньо змішати з сіллю та перцем). Потім в розмішаному яйці. Добре панірувати в сухарях.

  3. Обсмажити на сковорідці з двох сторін на помірному вогні. Довести до готовності приблизно 40 хвилин в духовці при температурі 200°C. Готові кишеньки можна подавати без гарніру.