Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви макарони весна › Паста з лососево-сирним соусом
Паста з лососево-сирним соусом

Паста з лососево-сирним соусом

Італійська кухня - це постійна різноманітність, несподівані поєднання і витончена гамма смаків. Для цієї страви найкраще підходить паста феттуччіне, рeджінетте, наполетане, фарфалле, лінгуіне і спагетті. Ніжне філе лосося і запечена скоринка сиру зроблять пасту ніжною, живильною і просто дуже смачною. Пікантне і гостре блюдо, не складне в приготуванні, але дуже смачне, особливо для любителів сиру. Соус - головна складова пасти, і тут можна проявити творчу фантазію. Можна додати в цей соус смажені помідори і трохи чилі перцю. Готову пасту викладають на блюдо, поливають соусом і тут же подають до столу. Підійде, як до святкового столу, так і до обіду в будній день.

Кількість порцій 8
Час приготування 35 хв

  1. 1. Паста-бантики — 300 г.
  2. 2. Лососеві стейки — 2 шт.
  3. 3. Сир з пліснявою — 200 г.
  4. 4. Вершки 22% — 150 г.
  5. 5. Часник — 2 зубчика
  6. 6. Оливкова олія — 50 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Пасту зварити.

  2. Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.

  3. Сир теж нарізати  кубиками.

  4. Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.

  5. Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.

  6. Пасту викласти на тарілки, полити соусом.