Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий духовка яйця › Омлет з креветками
Омлет з креветками

Омлет з креветками

Яка страва асоціюється із ситним сніданком? Тут і гадати не потрібно – звичайно ж, всім відомий класичний омлет. Вважається, що ідея поєднувати курячі яйця і молоко належить французам, хоча в багатьох національних кухнях присутні аналогічні страви. Головний девіз, принцип приготування і в теж час гідність омлету: «все геніальне – просто». Ми ж пропонуємо лише трохи «ускладнити» страву, отримавши нову, оригінальну варіацію омлету. При цьому додавши до стандартного набору продуктів всього лише один інгредієнт. Але який – цінний морепродукт, вишуканий делікатес, ніжне і делікатне м'ясо якого з року в рік підкорює серця мільйонів гурманів по всьому світу – королівські креветки.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Яйця — 3 шт.
  2. 2. Креветки (без панциря) — 200 г
  3. 3. Молоко — 100 мл
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку нагрійте до 180°C.

  2. Яйця збийте, додайте сіль, перець.

  3. Влийте молоко, перемішайте.

  4. Додайте креветки, перемішайте.

  5. Вилийте масу до однієї великої або двох маленьких порційних формочек, поставте в духовку і запікайте приблизно 30 хвилин. При подачі прикрасьте зеленню.