Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська російська осінь › Оладки з грушами, мигдалем і корицею
Оладки з грушами, мигдалем і корицею

Оладки з грушами, мигдалем і корицею

Оладки родом з дитинства. Усі ми прекрасно пам'ятаємо як нам подобалося об'їдатися смачною випічкою зі згущеним молоком. Але у той час ми не знали, що дуже багато видів цих смачних перекусів ми ще не спробували. Пропонуємо надолужити згаяне і насолодитися абсолютно новим видом оладок з грушами, мигдалем і корицею. Звучить смачно і багатообіцяюче. Повірте, очікування виправдаються повною мірою, і більше того, перевершать їх. З усієї різноманітності рецептів приготування оладок, ми зупинилися на цьому. Тому що складно утриматися від соковитої, ніжної смакоти з грушею і прянощами. Відмінне частування для дітей і дорослих.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 200 г.
  2. 2. Олія — 5 ст. л.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Крохмаль кукурудзяний — 10 г.
  5. 5. Сода — 1 ч. л.
  6. 6. Молоко — 100 мл.
  7. 7. Лимоний сік — 10 мл.
  8. 8. Кориця мелена — 1 ч. л.
  9. 9. Груша — 3 шт.
  10. 10. Вода — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку груші помити, видалити у фрукті серцевину і нарізати часточками.

  2. Сформувати з груші пюре, подрібнивши у блендері. Отримане пюре, змішати з молоком.

  3. В окремій посудині змішати цукор, борошно, крохмаль і корицю. У суху суміш влити грушеве пюре, підсипати, погашену лимонним соком соду. Перемішати.

  4. Залишити суміш на 20 хвилин, накривши кришкою. Потім додати воду, і помішуючи довести до густої консистенції.

  5. У сковорідку налити олію, розігріти і викласти оладки (по 1 ст. л. тіста). Обсмажити до утворення золотистої скоринки.

  6. Для прикраси використати мигдалеві пелюстки.