Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська осінь › М'ясо з айвою
М'ясо з айвою

М'ясо з айвою

Страви, у складі яких є м'ясо і фрукти – завжди ситні, пікантні і смачні. М'ясо з екзотичною айвою – не виняток. Айва – один з найбільш таємничих і унікальних фруктів, які відомі світу. Непримітний зовнішній вигляд твердого як камінь плоду має надто терпкий і в'язкий смак. З'їсти в сирому вигляді його практично неможливо. Але приготувавши цей фрукт з тушкованим м'ясом (краще всього використовувати свинячу вирізку), айва подарує страві шикарний букет неповторних ароматів і запахів. До того ж, цей дивовижний плід здатний зробити будь-яке м'ясо неймовірно ніжним і м'яким, а також нейтралізувати зайву жирність. Вам неодмінно варто спробувати цю вишукано-аристократичну страву.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. М'ясо — 400 г
  2. 2. Айва — 400 г
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 80 г
  4. 4. Олія рослинна — 30 мл
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сковорідку з олією розігріти. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Обсмажити м'ясо з усіх боків. Потім додати воду (щоб вона повністю покривала м'ясо) і тушкувати близько 50 хвилин.

  2. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору. Помити айву, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Додати до м'яса айву, цибулю, сіль і перець. Тушкувати ще близько 10-15 хвилин.