Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська американська осінь › Куряче філе з хрусткою скоринкою
Куряче філе з хрусткою скоринкою

Куряче філе з хрусткою скоринкою

Ніжна, соковита і, до того ж, хрустка курочка - ідеальна страва для любителів м'ясного і нового. З пластівцями курка вийде ароматною і відмінною за смаком, ніж в стандартній паніровці. М'ясо маринується в кефірі, це відчутно позначається на його м'якості і соковитості, дійсно кисломолочний напій не сушить м'ясо, а тільки перетворює його, причому дуже вдало. Особливо смачним, вибране м'ясо стане в доповненні з соусом. Добре поєднується з куркою томатний і часниковий соус, їх розмаїтість дозволяє знайти для усіх свій улюблений варіант - експериментуйте!

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Філе куряче — 500 г.
  2. 2. Кукурудзяні пластівці — 200 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Кефір — 200 мл.
  5. 5. Приправи, сіль, перець мелений — за смаком
  6. 6. Олія — 5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе помити. Потім нарізати шматочками у вигляді великих смужок. Покласти в миску. Залити кефіром. Посолити, приправити. Залишити на 60 хвилин.

  2. Узяти кукурудзяні пластівці. Подрібнити. Висипати в миску. Підготувати ще одну миску. У ній збити одне яйце.

  3. Поставити сковорідку на плиту. Влити олію і дати їй нагрітися. В цей час умочити філе спочатку в яйці, потім в пластівцях. Обсмажити.

  4. Обсмажене філе викласти на серветку (тобто, прибрати зайву олію). Розкласти в тарілки і подавати до столу.